Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος
Πρόεδρος NEUROPUBLIC Α.Ε

Ο Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος, είναι διδάκτορας ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ του Ε.Μ.Π. Υπήρξε συνιδρυτής και στέλεχος σε δύο Ελληνικές εταιρίες τεχνολογίας που συνεχίζουν έως και σήμερα την επιτυχημένη πορεία τους. Αξιοποιώντας τα τεχνολογικά εργαλεία της πληροφορικής και τη μεθοδολογία του μηχανικού, έχει σχεδιάσει και αναπτύξει συστήματα στις τηλεπικοινωνίες, την αμυντική βιομηχανία, τις επιχειρησιακές διαδικασίες, τη διαχείριση γνώσης και τους αγροτικούς αυτοματισμούς. Είναι διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας NEUROPUBLIC με αντικείμενο τον τομέα ‘Ερευνας και Ανάπτυξης Τεχνολογιών. Ως Πρόεδρος του ΔΣ της NEUROPUBLIC, έχει συμβάλλει σημαντικά στη σύλληψη, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων τεχνολογίας και πληροφοριών, καθιστώντας την εταιρεία μία από τις πιο δυναμικές και αξιόπιστες στον τομέα των καινοτόμων τεχνολογιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 

Γιώργος Μαμάης
Αντιπρόεδρος NEUROPUBLIC Α.Ε

Ο Δρ. Γιώργος Μαμάης έλαβε δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών από το Ε.Μ.Π. το 1995 και διδακτορικό δίπλωμα στην Εξασφάλιση Ποιότητας στο Διαδίκτυο το 1999 (Ε.Μ.Π.). Έχει δημοσιεύσει 12 εργασίες σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και διεθνή συνέδρια. Από το 1995 έως το 2003 εργάστηκε ως μηχανικός λογισμικού / προγραμματιστής / αναλυτής σε μεγάλο αριθμό έργων. Από το 2003 και μετά συμμετάσχει ως υπεύθυνος έργου σε έναν μεγάλο αριθμό από στρατηγικής σημασίας έργα ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων, αρκετά από τα οποία ήταν έργα διεθνούς συνεργασίας. Ενδεικτικά αναφέρονται: 2003: ανάπτυξη συστήματος για κοστολόγηση και επεξεργασία κλήσεων περιαγωγής για λογαριασμό του διεθνούς Software House Portal (πλέον, ανήκει στην Oracle), 2004: υπεύθυνος ανάπτυξης πληροφοριακού συστήματος για την μηχανοργάνωση της παραγωγής (MRP) δύο (2) εργοστασίων της Πολεμικής Αεροπορίας, 2006: υπεύθυνος σχεδίασης αρχιτεκτονικής και τεχνικός υπεύθυνος έργου για το Πληροφοριακό Σύστημα Νομικής Πληροφόρησης του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, 2007: Υπεύθυνος για την ανάλυση, σχεδίαση και επίβλεψη της ανάπτυξη του έργου «Automatic ICD Generator» για λογαριασμό της Γαλλικής Εταιρείας Astrium, θυγατρικής της εταιρείας EADS (κατασκευάστριας του Airbus), 2008: υπεύθυνος για την ανάλυση, σχεδίαση και επίβλεψη της ανάπτυξη του έργου «ASN.1 Space Certifiable Compiler» για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA).

Από το 2012 όπου ενσωματώθηκε στην οικογένεια της NEUROPUBLIC είναι υπεύθυνος ανάπτυξης του γεννήτορα κώδικα της εταιρείας (NeuroCode) καθώς και τεχνικός υπεύθυνος των εφαρμογών του GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Ο Δρ. Μαμάης είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. και άριστος γνώστης της Αγγλικής.

 

Ιωάννης Κουφουδάκης
Διευθύνων Σύμβουλος NEUROPUBLIC Α.Ε

Ο Ιωάννης Π. Κουφουδάκης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχίο και ειδικότητα στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική. Το 1997 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Τραπεζική με Ειδικότητα στη διαχείριση Ανθρωπίνων πόρων.
Εργάζεται στον χώρο της Πληροφορικής από το 1996 έχοντας συνεργαστεί με σημαντικές επιχειρήσεις Πληροφορικής ως Software Engineer και Project Manager. Από το 2000 έως το 2003 εργάστηκε στη Microsoft Corp στο Seattle, ως μέλος της ομάδας «Visual Studio .NET Core». Από το 2003 ως και το 2012 εργάστηκε στην εταιρεία Πληροφορικής SEMANTIX A.E. στην οποία διετέλεσε πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος από 2008 μέχρι και το 2012.

Από το 2012 έως το 2014 εργάστηκε στη NEUROPUBLIC ως Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του συστήματος Υπηρεσιών GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος.O Ιωάννης Π. Κουφουδάκης από τον Μάρτιο του 2014 έως και τον Αύγουστο του 2018 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε.
Από τον Σεπτέμβριο του 2018 έχει αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της NEUROPUBLIC A.E.

 

Ιωάννης Μαυρουδής
Μέλος NEUROPUBLIC A.E

Ιδρυτικό στέλεχος και μέτοχος της NEUROPUBLIC AE. Από την ίδρυση της εταιρείας το 2003 έως το 2011 κατείχε τη θέση του Προέδρου Δ.Σ. Από το 2011 ανέλαβε τα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Γιάννης Μαυρουδής γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε Management στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και είναι κάτοχος πτυχίου BSc in Master Science, Major in Management καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου Global Master In Management. Από το 1998 μέχρι το 2003 διετέλεσε Export Manager στην εταιρεία Emporiki Group, όντας υπεύθυνος για την ανάπτυξη του δικτύου εξαγωγών της εταιρείας σε 26 χώρες.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της πληροφορικής, έχοντας συμμετάσχει στην υλοποίηση πολλών έργων. Αποτελεί μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος, του AWS και μέχρι το 2013 αποτελούσε μέλος της επιτροπής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του ΣΕΠΕ. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο και μία κόρη.

 

Σπύρος Ρούσσος
Μέλος NEUROPUBLIC Α.Ε

Γεννήθηκε το 1961 στον Πειραιά. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Τμήμα Διοίκησης. Από το 1985 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 2007 είναι Οικονομικός Διευθυντής στην εταιρεία NEUROPUBLIC, ενώ από το 2014 είναι Οικονομικός Διευθυντής στην εταιρεία GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Είναι μέλος του ΔΣ της εταιρείας NEUROPUBLIC.

 

Κλαίρη Σταματάκη
Μέλος NEUROPUBLIC Α.Ε

Η Χαρίκλεια (Κλαίρη) Σταματάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι πτυχιούχος Οικονομικών, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Ανάλυση Τραπεζικού Κινδύνου». Εργάζεται στον χώρο της Πληροφορικής από το 1999. Εργάζεται στην εταιρεία NEUROPUBLIC από την ίδρυσή της το 2003 και ασκεί τα καθήκοντα της ως μέλος της ομάδας ανάλυσης, σχεδίασης, ανάπτυξης, ελέγχου καλής λειτουργίας, υποστήριξης και συντήρησης εφαρμογών. Η κα.Σταματάκη είναι μέλος του ΔΣ.

 

Ρόζα Γαργαλάκου
Μέλος NEUROPUBLIC Α.Ε

Η Ρόζα Γαργαλάκου γεννήθηκε στον Πειραιά, είναι υποψήφια διδάκτορας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών του ΕΚΠΑ και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris4). Εργάστηκε στο χώρο της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην εκπαίδευση ενηλίκων, σε μεγάλους πολιτιστικούς οργανισμούς. Έχει εργαστεί στη διοίκηση πολιτισμικών μονάδων και έχει μετεκπαίδευση στον Τομέα των δημόσιων σχέσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι διευθυντικό στέλεχος στην εταιρεία NEUROPUBLIC στον τομέα Marketing και Επικοινωνίας. Γνωρίζει Γαλλικά και Αγγλικά. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.