Εταιρικά νέα ◦ 28—02—2019
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

H NEUROPUBLIC συμμετέχει στην έκθεση AgroThessaly 2019

Εταιρικά νέα ◦ 28—02—2019

Η «NEUROPUBLIC ΑΕ» συμμετέχει στην έκθεση AgroThessaly, από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας. Η εταιρεία θα βρίσκεται από κοινού με την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ AE στο Stand D03bc, στην ΤΕΝΤΑ Α.

NEUROPUBLIC  και Αγροδιατροφικός τομέας

Η παρουσία της NEUROPUBLIC στην έκθεση, έχει σαν στόχο την ενημέρωση του κοινού της έκθεσης – παραγωγών και αγροτικών συμβούλων της Θεσσαλικής γης – για την δυναμική παρουσία της εταιρείας στον αγροδιατροφικό τομέα, για τη σημασία της ευφυούς γεωργίας στη βελτίωση της αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού εισοδήματος.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επισκέπετες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα από τη χρήση των υπηρεσιών ευφυούς άρδευσης, λίπανσης και φυτοπροστασίας σε πολλές και διαφορετικές καλλιέργειες ανά την Ελλάδα.

Τηλεμετρικός σταθμός GAIAtron

Το κοινό της έκθεσης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον ελληνικό τηλεμετρικό σταθμό GAIAtron, που χρησιμοποιείται στο σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense ως συσκευή ΙοΤ για τη συλλογή εδαφικών και ατμοσφαιρικών δεδομένων της καλλιέργειας.
Ο σταθμός έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται από τη NEUROPUBLIC και διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά που τον καθιστούν «μοναδικό» τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

gaiatron - neuropublic

Εκδήλωση

Στο πλαίσιο της έκθεσης, συμμετέχουμε στην εκδήλωση της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στου Stand D3bc το Σάββατο 02/03/2019 από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ

Σας περιμένουμε!

ΝΕΟ GAIASENSE APP

μάθε περισσότερα