Εταιρεία

Είμαστε μια πρωτοποριακή εταιρεία Πληροφορικής και Τεχνολογίας που ιδρύθηκε το 2003 στον Πειραιά και εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων σε Web και Cloud περιβάλλον. Έχουμε δημιουργήσει την πρώτη και μοναδική υποδομή μεγάλης κλίμακας Διαδικτύου των Πραγμάτων στην Ελλάδα, με χιλιάδες ασύρματους αισθητήρες δικής μας σχεδίασης και κατασκευής εγκατεστημένους στην αγροτική γη.

 • 0k

  τελικοί χρήστες

 • 0

  εργαζόμενοι

 • 7

  εκατομμύρια €
  σε επενδύσεις

Αναπτύσσουμε Πληροφοριακά συστήματα και Υπηρεσίες, με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών οι οποίες εκσυγχρονίζουν και ψηφιοποιούν τη Δημόσια Διοίκηση

Κατέχουμε ηγετική θέση στον τομέα της Γεωργίας, παρέχοντας ευρεία γκάμα τεχνολογικών υπηρεσιών για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Με τα εξειδικευμένα πληροφορικά συστήματα-υπηρεσίες που αναπτύσσουμε εξασφαλίζουμε την ένταξη των Οργανισμών και των Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Περιβάλλον επιχειρηματικότητας (e business).

Από το 2006, αναπτύσσουμε και συντηρούμε πληροφοριακά συστήματα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, έχουμε αναπτύξει σύνθετα και απαιτητικά πληροφορικά συστήματα για το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Παρακολουθούμε σταθερά και συμμετέχουμε ενεργά στις συζητήσεις που πραγματοποιούνται σε επίπεδο ευρωπαϊκών αντιπροσωπευτικών φορέων με θέμα την ψηφιοποίηση του ευρωπαϊκού γεωργικού τομέα

Κατεβάστε το εταιρικό μας φυλλάδιο

Επενδύουμε σημαντικά ποσά στον Τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης (πάνω από 2 εκ. €), αναπτύσσοντας το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense, στοχεύοντας στην ψηφιοποίηση και την αναμόρφωση της γεωργικής παραγωγής στην Ελλάδα.

Ακολουθούμε και εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης ποιότητας για την ανάπτυξη και την υποστήριξη του λογισμικού μας σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του.

Είμαστε μόνιμο μέλος σε φορείς όπως είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση Εταιρειών Τηλεπισκόπησης (EARSC), η Συμμαχία για την Καινοτομία του Διαδικτύου Πραγμάτων (AIOTI), ο Σύνδεσμος για την αξία των Μεγάλων Δεδομένων (BDVA), η Hellenic Emerging Technologies Industry Association (HETiA), κ.α.

Συμμετέχουμε στο μετοχικό σχήμα της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε., ηγετικού φορέα στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα της χώρας, συνεισφέροντας στην αξιοποίηση των σύγχρονων εξελίξεων της τεχνολογίας και των επιστημονικών πρακτικών προς όφελος των Ελλήνων παραγωγών και των (συνεταιριστικών) οργανώσεών τους.

Η NEUROPUBLIC επενδύει σε υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό και εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε εργασιακό επίπεδο, με συνεχή κατάρτιση των στελεχών της σε νέες τεχνολογίες και πρακτικές.

Η NEUROPUBLIC αποτελεί επί σειρά ετών μια από τις πιο υγιείς και οικονομικά εύρωστες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα. Η οικονομική της θέση και η επάρκεια σε υποδομές και πόρους σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία, την καινοτομία, την άρτια οργάνωση και την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία των στελεχών της, την καθιστούν μια από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής.

Κατεβάστε τις οικονομικές καταστάσεις
Επιλέξτε έτος

Μαμάης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος

Ιδρυτικό στέλεχος και μέτοχος της NEUROPUBLIC AE. Από την ίδρυση της εταιρείας το 2003 έως το 2011 κατείχε τη θέση του Προέδρου Δ.Σ. Από το 2011 ανέλαβε τα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Γιάννης Μαυρουδής γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε Management στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και είναι κάτοχος πτυχίου BSc in Master Science, Major in Management καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου Global Master In Management. Από το 1998 μέχρι το 2003 διετέλεσε Export Manager στην εταιρεία Emporiki Group, όντας υπεύθυνος για την ανάπτυξη του δικτύου εξαγωγών της εταιρείας σε 26 χώρες.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της πληροφορικής, έχοντας συμμετάσχει στην υλοποίηση πολλών έργων. Αποτελεί μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος, του AWS και μέχρι το 2013 αποτελούσε μέλος της επιτροπής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του ΣΕΠΕ. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο και μία κόρη.