Εταιρικά νέα ◦ 24—01—2024
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

AGROTICA 2024: Η NEUROPUBLIC θα δώσει δυναμικά το «παρών»

Εταιρικά νέα ◦ 24—01—2024

Για άλλη μια φορά, το βλέμμα του αγροδιατροφικού τομέα θα στραφεί μεταξύ 1-4 Φεβρουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη και στην 30ή Agrotica. Και όχι άδικα, αφού για τέσσερις ημέρες, όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας θα δώσει ραντεβού στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo και στην έκθεση-σημείο αναφοράς για τον αγροτικό κλάδο στα Βαλκάνια και στη Ν.Α. Ευρώπη.

Παρούσα στη διοργάνωση με τη διεθνή ακτινοβολία θα είναι και η NEUROPUBLIC, η εταιρεία-leader στον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό της γεωργικής παραγωγής, που πέρυσι γιόρτασε 20 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας και, πλέον, ετοιμάζεται για ακόμη πιο δυναμικά και αποφασιστικά βήματα μπροστά.

Στο ειδικά σχεδιασμένο περίπτερό της στο Stand 28, Περίπτερο 2 (όροφος) θα παρουσιαστούν όλες οι προηγμένες υπηρεσίες και εφαρμογές της, ενώ έμπειροι εκπρόσωποι της εταιρείας θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν στους επισκέπτες τα καινοτόμα προϊόντα που αναπτύσσει η NEUROPUBLIC και να συζητήσουν μαζί τους για τις σύγχρονες προκλήσεις του πρωτογενούς τομέα.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν οι νέες αναβαθμισμένες λειτουργίες της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα gaiasense app, που αποτελεί τη φυσική συνέχεια του συστήματος gaiasense by NEUROPUBLIC και στην ουσία φέρνει την ευφυή γεωργία στο κινητό και στο χέρι του κάθε αγρότη. Παράλληλα, όσοι περάσουν από το περίπτερο της εταιρείας, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και τις δυνατότητες της πλατφόρμας Smart Weather by gaiasense, η οποία προσφέρει 5νθήμερη πρόγνωση καιρού σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ιστορικά δεδομένα τελευταίου 24ώρου από τους 400+ αγρομετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου gaiasense –του μεγαλύτερου στη χώρα.

Ο Γιώργος Παπαδήμας, Εμπορικός Διευθυντής της NEUROPUBLIC σχολίασε σχετικά: «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, δεδομένης, μάλιστα, της ανάγκης σε διεθνές επίπεδο για διασφάλιση της επισιτιστικής επάρκειας και ασφάλειας. Στόχος μας είναι η αξιοποίηση των εργαλείων και των υπηρεσιών μας από τους Έλληνες παραγωγούς για την καλύτερη και πιο αποδοτική εκμετάλλευση των καλλιεργειών τους, την ενίσχυση, κατ’ επέκταση, της εξωστρέφειάς τους και τη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος».

Τις πύλες της Agrotica αναμένεται να περάσουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ πολυάριθμες εμπορικές αποστολές από τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους.