Εταιρικά νέα ◦ 19—04—2019

To Job Fair Athens απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών και γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ φοιτητών και αγοράς εργασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χορηγός του Job Fair Athens 2019 η NEUROPUBLIC

Εταιρικά νέα ◦ 19—04—2019

To Job Fair Athens απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών και γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ φοιτητών και αγοράς εργασίας.

Η NEUROPUBLIC ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά χορηγός του Job Fair Athens, μιας εκδήλωσης που απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ φοιτητών και αγοράς εργασίας. Πρόκειται για μια επιτυχημένη διημερίδα που προσέλκυσε και φέτος εκατοντάδες φοιτητές από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας.

Μέσα από το περίπτερό της στο Job Fair Athens 2019, στελέχη της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν πλήθος συμμετεχόντων σχετικά με το αντικείμενο της εταιρείας και σχετικές ευκαιρίες απασχόλησης σε αυτή στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης αλλά και επαγγελματικής συνεργασίας.

Επιπλέον, στο περίπτερο της NEUROPUBLIC αλλά και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους πραγματοποιήθηκε αριθμός συνεντεύξεων με απόφοιτους, οι οποίοι είχαν υποβάλλει το βιογραφικό τους σημείωμα εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για κάποιες από τις ανοικτές θέσεις εργασίας της εταιρείας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την εξαιρετική συνεργασία και την υποστήριξη της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της NEUROPUBLIC και έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για μελλοντική συνεργασία.

Σχετικά με το Job Fair Athens

Το Job Fair Athens αποτελεί τα τελευταία οκτώ χρόνια τη μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία στο χώρο της αγοράς εργασίας. Πρόκειται για μια καθαρά εθελοντική και φοιτητική πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων.
Έως τώρα, στις εκδηλώσεις του Job Fair Athens έχουν συμμετάσχει 148 από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 10.700 φοιτητές και νέοι απόφοιτοι, κυρίως από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές της Ελλάδας.