Εταιρικά νέα ◦ 16—12—2019
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της NEUROPUBLIC

Εταιρικά νέα ◦ 16—12—2019

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων, η NEUROPUBLIC διοργάνωσε και φέτος Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της. Παρά την έντονη βροχόπτωση, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο παγοδρόμιο του Ice n Skate στον Ελαιώνα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 50 παιδιά με τους γονείς τους.

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες όπως ο τάρανδος και τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη υποδέχθηκαν μικρούς και μεγάλους στον χώρο της εκδήλωσης.

Οι μικρότεροι φίλοι μας μεταμορφώθηκαν με το face painting και ζωγράφισαν εορταστικές φιγούρες με σετ ζωγραφικής που πήραν από τα ξωτικά.

Τα μεγαλύτερα παιδιά και οι πλέον τολμηροί γονείς διασκέδασαν για περισσότερες από δύο ώρες κάνοντας ice skating στην παγοπίστα με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά και άλλα πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα γλυκά, αλμυρά εδέσματα και ζεστά ροφήματα, ενώ οι μικρότεροι σε ηλικία έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στο παραδοσιακό μαλλί της γριάς.

NEUROPUBLIC Christmas party 2019 skating

Από τη γιορτή δεν μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα και ευχές στα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους!

Και του χρόνου!