Εταιρικά νέα ◦ 09—04—2014
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαγωνισμός «Εφαρμογές για τη Θεσσαλονίκη: apps4thessaloniki» – η βράβευση των νικητών

Εταιρικά νέα ◦ 09—04—2014

Με την τελετή βράβευσης των διακριθεισών συμμετοχών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 3-4-2014, έριξε την αυλαία του ο διαγωνισμός «Εφαρμογές για τη Θεσσαλονίκη: apps4thessaloniki».

Ο διαγωνισμός διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, έχοντας την ενεργή στήριξη της NEUROPUBLIC Α.Ε. Η εταιρεία ανέλαβε τον ρόλο του χορηγού, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Ο διαγωνισμός είχε ως βασικό άξονα την καινοτομία και αποσκοπούσε στη σύνθεση μιας κοινότητας ικανής να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα δια της «οδού» των νέων τεχνολογιών. Το μοντέλο του «apps4thessaloniki» είχε ήδη εφαρμοσθεί σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, η Οτάβα και το Άμστερνταμ, συμβάλλοντας με πρακτικό τρόπο στη διευκόλυνση της ζωής στις συγκεκριμένες πόλεις. Η Θεσσαλονίκη ήταν η πρώτη εντός των συνόρων πόλη όπου εφαρμόστηκε το παραπάνω μοντέλο διαγωνισμού.

Η εταιρεία NEUROPUBLIC, χορηγός στη συγκεκριμένη δράση του Δήμου, παρέδωσε το χρηματικό έπαθλο των 3000€, στην εφαρμογή που κέρδισε τη δεύτερη θέση. Το βραβείο παρέδωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Φώτης Κώνστας στον κ. Θεοδώρου Γεώργιο για την εφαρμογή του THESS-ράμπα (http://thessrampa.netai.net/map.php)- μια εφαρμογή που έχει σαν στόχο την ενημέρωση των ΑΜΕΑ για τις διαδρομές που διαθέτουν ράμπες στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Για την κίνησή της αυτή, η NEUROPUBLIC απέσπασε τις θερμές ευχαριστίες του αντιδημάρχoυ Οικονομικών, Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης, κ. Χασδάι Καπόν.

Με τη συμβολή της αυτή η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται δίπλα στις εξελίξεις και επιδιώκει με κάθε δυνατό τρόπο την προώθηση των έξυπνων ιδεών και λύσεων της Πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών.

Η NEUROPUBLIC έχει εγκαταστήσει και υποστηρίζει τα τελευταία 2 χρόνια το Σύστημα Οικονομικής Διαχείρισης που χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία από τις Οικονομικές και Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου.