Εταιρικά νέα ◦ 03—10—2022
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δυναμική συμμετοχή της NEUROPUBLIC στην έκθεση BEYOND

Εταιρικά νέα ◦ 03—10—2022

H δεύτερη διοργάνωση της έκθεσης BEYOND έκλεισε τις πόρτες της την 1η Οκτωβρίου 2022, μετά από τρεις ημέρες γεμάτες δράσεις, ομιλίες και επαφές με επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την καινοτομία.

Η ατζέντα της φετινής BEYOND περιλάμβανε διαλέξεις από ομιλητές διεθνούς κύρους, ειδικά σχεδιασμένα πάνελ, ενδιαφέροντα σεμινάρια και εργαστήρια, και, φυσικά, τα περίπτερα των εταιρειών, ενώ οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν προϊόντα και εφαρμογές που θα τους βοηθήσουν να αυτοματοποιήσουν τις υπηρεσίες τους και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος συνομίλησε με τον Πρόεδρο της NEUROPUBLIC Χριστόδουλο Αντωνιάδη, τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Ρόζα Γαργαλάκου και το Μέλος του ΔΣ και Σύμβουλο Επιχειρησιακής Στρατηγικής και Εξωστρέφειας, Ιωάννη Μαυρουδή, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από το έργο της εταιρείας.

Η εταιρεία NEUROPUBLIC βρέθηκε και αυτή τη χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO της Θεσσαλονίκης, με μια συμμετοχή που εντυπωσίασε και συζητήθηκε θετικά για τις πολύπλευρες και υψηλής ποιότητας λύσεις που προσφέρει σε εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, αλλά και στους Πολίτες.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες που πέρασαν από το stand της ελληνικής εταιρείας Πληροφορικής και Τεχνολογίας εντυπωσιάστηκαν από τα συστήματα υποστήριξης των λειτουργιών των Δήμων, τα οποία εφαρμόζονται σε σημαντικές Περιφέρειες της χώρας, και λύνουν τα χέρια τόσο των υπαλλήλων των ΟΤΑ όσο και των ίδιων των δημοτών.

Ο Ιωάννης Μαυρουδής, στην παρουσίαση «New tech implementation for sustainable & smarter cities», ανέλυσε σε βάθος το πρόγραμμα της εταιρείας για «έξυπνες» πόλεις.

Κατά τη διάρκεια των συμπληρωματικών δράσεων της έκθεσης, η NEUROPUBLIC έδωσε δυναμικό «παρών» με μια ομιλία με θέμα «New tech implementation for sustainable & smarter cities», που πραγματοποίησε ο Σύμβουλος Επιχειρησιακής Στρατηγικής & Εξωστρέφειας Ιωάννης Μαυρουδής, ο οποίος ανέλυσε σε βάθος το πρόγραμμα NSmart Cities της εταιρείας για τις «έξυπνες» πόλεις και ανέδειξε πώς οι νέες τεχνολογίες μπαίνουν στην υπηρεσία των Δήμων με στόχο την ενίσχυση της διαφάνειας, τη μείωση της γραφειοκρατίας, τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και, εντέλει, την καλύτερη υποστήριξη του Πολίτη.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Β. Ελλάδος, Φώτης Κώνστας, συμμετείχε στο πάνελ «Οι back office εφαρμογές των ΟΤΑ στην εποχή των Smart Cities».

Παράλληλα, η NEUROPUBLIC πήρε μέρος στο πάνελ «Οι back office εφαρμογές των ΟΤΑ στην εποχή των Smart Cities» με τη συμμετοχή του Φώτη Κώνστα, Περιφ. Διευθυντή Πωλήσεων Β. Ελλάδος, που πρόβαλε το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Οικονομικών Υπηρεσιών, NPolis finance και το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εξυπηρέτησης Πολιτών και Επιχειρήσεων, NPolis citizen.

Η NEUROPUBLIC ήταν χορηγός στην ημερίδα Συνάντησης Ελληνικών Πόλεων του έργου ICC της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία ήταν χορηγός στην ημερίδα Συνάντησης Ελληνικών Πόλεων του έργου ICC της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους που πήραν το λόγο, και ο Χαράλαμπος Χατζής, Διευθυντής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος μίλησε για τις ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις που η NEUROPUBLIC εφαρμόζει στη συμπρωτεύουσα, και για το πώς ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της χώρας έχει ωφεληθεί από την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του.

Η συμμετοχή της NEUROPUBLIC σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας στην Ελλάδα, δίνει το στίγμα μιας ακόμη πιο ενισχυμένης και δυναμικής ανάπτυξης στο χώρο, με έμφαση στην καινοτομία, ενώ επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.