Εταιρικά νέα ◦ 29—09—2022
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επίσκεψη της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου στη NEUROPUBLIC

Εταιρικά νέα ◦ 29—09—2022

Στον Πειραιά και την έδρα της NEUROPUBLIC βρέθηκε χθες, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, όπου την υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Ρόζα Γαργαλάκου και ο Σύμβουλος Επιχειρησιακής Στρατηγικής & Εξωστρέφειας και Μέλος του ΔΣ, κ. Ιωάννης Μαυρουδής.

H Υφυπουργός, με ρίζες από τον Πειραιά και η ίδια, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη και το «νέο πρόσωπο», όπως το χαρακτήρισε της περιοχής Παπαστράτου, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη NEUROPUBLIC για τη συμβολή της στην αναβάθμιση της πρώην βιομηχανικής ζώνης και τη μετατροπή της σε ένα σύγχρονο κέντρο επιχειρηματικότητας στα πρότυπα του City του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Υφυπουργός ξεναγήθηκε σε ολόκληρο το κτήριο της εταιρείας, ξεκινώντας από τον αγρομετεωρολογικό σταθμό gaiatron που υποστηρίζει στο χωράφι το πρωτοποριακό σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense, το οποίο σχεδιάστηκε με στόχο να αποφέρει περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά οφέλη σε χιλιάδες παραγωγούς, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Παράλληλα, η κ. Γαργαλάκου και ο κ. Αντωνιάδης ενημέρωσαν την Υφυπουργό αναφορικά με τις δυνατότητες και την ολιστική προσέγγιση του gaiasense, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν τη στενή σχέση της NEUROPUBLIC με τον αγροτικό κόσμο.

«Έχουμε πολύχρονη εμπειρία και ξεκάθαρη, λεπτομερή εικόνα όλης της παραγωγής», υπογράμμισε ο κ. Αντωνιάδης, συμπληρώνοντας ότι η εταιρεία «βρίσκεται πολύ κοντά στους αγρότες. Στην ουσία, η NEUROPUBLIC εξελίσσεται και μεγαλώνει μαζί τους».

Για την πορεία, τις υποδομές της εταιρείας και την εξέλιξη του μεγάλου επενδυτικού της προγράμματος που υλοποιείται στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της, συζήτησε με την Υφυπουργό η κ. Γαργαλάκου, κάνοντας ειδική μνεία στο δεύτερο ιδιόκτητο κτήριο της NEUROPUBLIC που εγκαινιάζεται μέσα στις προσεχείς ημέρες στον Πειραιά.

«Είμαστε μια εταιρεία που, πριν 20 χρόνια, ξεκίνησε με δεκαπέντε άτομα προσωπικό, με μικρή δυναμική», εξήγησε. «Η εξέλιξή μας, όμως, ήταν μεγάλη. Σήμερα, έχουμε προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις που θα μας βοηθήσουν να βάλουμε τις τεχνολογίες αιχμής στην υπηρεσία του παραγωγού και του Πολίτη και να συμβάλλουμε αποφασιστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας».

Με τη σειρά της, η Υφυπουργός χαιρέτισε το όραμα και τη δραστηριότητα της NEUROPUBLIC και τόνισε ότι η καλή συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων και του κράτους ενισχύει την εθνική οικονομία και προάγει την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη.