Εταιρικά νέα ◦ 10—10—2022
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

H NEUROPUBLIC στην τελική ευθεία για το 3ο Olympia Forum

Εταιρικά νέα ◦ 10—10—2022

Το 3ο Olympia Forum, το οποίο διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, θα διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Όπως και οι προηγούμενες διοργανώσεις, οι εργασίες θα είναι αφιερωμένες στην Τοπική και Περιφερειακή διακυβέρνηση και θα επικεντρωθούν γύρω από την δυναμική των πόλεων και των περιφερειών, με στόχο την προώθηση και την ανταλλαγή καλών πρακτικών για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της περιφερειακής ανάπτυξης τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και της καινοτομίας, η NEUROPUBLIC δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση υψηλού κύρους που τείνει να γίνει θεσμός για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συγκεκριμένα, η εταιρεία όχι μόνο είναι Χρυσός Χορηγός του Forum, αλλά θα λάβει ενεργά μέρος στις διεργασίες της 3ης ημέρας, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 12.10, με τον Τάσο Γαργαλάκο, Ιδρυτή και Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού, να συμμετάσχει στο πάνελ με θέμα «Αγροτική Οικονομία & Βιομηχανία & Περιφερειακή Ανάπτυξη: Εφαρμογή Νέων Τεχνολογιών», στο οποίο θα λάβουν επίσης μέρος ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος, ο Θεόδωρος Βασιλόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, ο Ευστάθιος Αναστασόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας και άλλοι.

Παράλληλα, η NEUROPUBLIC θα επιμεληθεί και θα πρωτοστατήσει σε ακόμη ένα πάνελ που θα αφορά στην ευφυή γεωργία. Αναλυτικά, το Σάββατο στις 11.30, οι Γιώργος Στύλιος, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευαγγελία Μουρμούρα, Επικεφαλής Ομάδας Ψηφιοποίησης στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χρήστος Καραβίτης, Καθηγητής Διαχείρισης Υδατικών Πόρων και Κοσμήτορας στη Σχολή Περιβάλλοντος & Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννης Πάζιος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Μεσσηνίας», και Δημήτρης Καπνιάς, Senior Manager-Large Scale Projects της NEUROPUBLIC, θα συζητήσουν για την ευφυή γεωργία και την ψηφιοποίηση του αγροτικού κλάδου.

Το 3ο Olympia Forum είναι σίγουρο ότι για άλλη μία χρονιά θα συμβάλει ουσιαστικά στη δημόσια συζήτηση για την περιφερειακή ανάπτυξη, ως ένας από τους βασικούς πυλώνες προόδου της κοινωνίας και της χώρας. Και η NEUROPUBLIC θα βρίσκεται εκεί για να δώσει το «παρών» ως δυναμικό μέλος του διαλόγου.