Εταιρικά νέα ◦ 28—12—2018
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της NEUROPUBLIC για τα παιδιά

Εταιρικά νέα ◦ 28—12—2018

Η NEUROPUBLIC γιόρτασε τα Χριστούγεννα παρέα με τους μικρούς της φίλους.

Σε μια χαρούμενη, πολύχρωμη και μυρωδάτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, πάνω από 25 παιδιά ηλικίας από 2 έως και 10 ετών υποδέχθηκαν φέτος τα Χριστούγεννα με δημιουργική ζαχαροπλαστική και κατασκευές.

Οι μεγαλύτεροι από τους μικρούς φίλους της NEUROPUBLIC φόρεσαν σκούφους και ποδιές και έγιναν λιλιπούτιοι ζαχαροπλάστες. Έφτιαξαν τις γιορτινές τους λειχουδιές, τις διακόσμησαν και βέβαια τις γεύτηκαν μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους.

Παράλληλα, οι μικρότεροι, ηλικίας από 2 έως και 4 ετών, είχαν μια πιο σημαντική αποστολή.

Ζωγράφησαν και κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της εταιρείας και ομόρφυναν με την παρουσία και τις κατασκευές τους την εταιρεία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν γονείς και παιδιά από τις συνεργαζόμενες με τη NEUROPUBLIC εταιρείες (GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΝ, AGROΝ, AXION, ΥΧ, κλπ).

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εταιρείας έκλεισε με ένα γιορτινό catering για τους μικρούς και τους μεγάλους καλεσμένους της εταιρείας.

Θεατρικές Παραστάσεις για το παιδικό κοινό της NEUROPUBLIC

Στις 28 και στις 30 Δεκεμβρίου, τα παιδιά και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο όμορφες παιδικές θεατρικές παραστάσεις στο πνεύμα των ημερών.

Τα παιδιά της NEUROPUBLIC, μικρά και μεγάλα, θα παρακολουθήσουν τις θεατρικές παραστάσεις «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» και «Μια ζαχαρένια συνταγή» και θα χαρούν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τη δημιουργία και την ομορφιά του θεάτρου.

Η εταιρεία εύχεται σε όλους Χαρούμενες γιορτές και Καλή Χρονιά!