Εταιρικά νέα ◦ 21—06—2021
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC εκπροσωπεί τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς στο εμβληματικό πρόγραμμα της Ε.Ε. “Digital Volunteers – Mentors Pilot Programme”

Εταιρικά νέα ◦ 21—06—2021

«Η NEUROPUBLIC, μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας και πρωτοπόρος στη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα, επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς στο εμβληματικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Digital Volunteers – Mentors Pilot Programme».

Σε αυτό το πλαίσιο, η NEUROPUBLIC θα προσφέρει τεχνογνωσία και εκπαίδευση στα συστήματα ιχνηλασιμότητας τροφίμων με την αξιοποίηση τεχνολογιών Blockchain σε ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα. Το πρόγραμμα αυτό θα αποτελέσει οδηγό για ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο εθελοντικής τεχνολογικής αρωγής προς τις ευρωπαϊκές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στη Δράση Digital Skills and Jobs Coalition της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG CONNECT) και έχει ως στόχο να προωθήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 50 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Nokia, η Airbus, η Vodafone, η Google, η IBM, η Credit Agricole, η Oracle κ.ά.»

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της NEUROPUBLIC, κα Ρόζα Γαργαλάκου, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη συμμετοχή της NEUROPUBLIC στο Digital Volunteers – Mentors Pilot Programme. Η συμμετοχή της εταιρίας στο σπουδαίο αυτό πανευρωπαϊκό πρόγραμμα, επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, ενώ είναι απολύτως εναρμονισμένη με τον ρόλο του ενεργού εταιρικού πολίτη που πρεσβεύουμε. Η καθοριστικής σημασίας αρωγή του Ανώτερου Γενικού Διευθυντή του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Κορμά, στη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα, μας προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεχωρίσουμε, βοηθώντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να πετύχουν τον δικό τους ψηφιακό μετασχηματισμό.»