Εταιρικά νέα ◦ 05—03—2024
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC παρούσα στο 3ο ScaleUp Event της Deloitte

Εταιρικά νέα ◦ 05—03—2024

Με φόντο το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, η Deloitte διοργάνωσε και φέτος το 3ο ScaleUp Event, μια εκδήλωση που φέρνει κοντά επενδυτές, θεσμικούς φορείς αλλά και scale up εταιρείες, με σκοπό την ανάδειξη προβληματισμών, την ανταλλαγή γνώσης και τη διεύρυνση της συζήτησης για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας.

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής σκηνής, καθώς και ένας σημαντικός αριθμός scale ups, συναντήθηκαν στους Δελφούς για μια εποικοδομητική συζήτηση πάνω σε θέματα όπως οι εναλλακτικές στρατηγικές για επενδύσεις σε αναπτυσσόμενες εταιρείες, η διαμόρφωση συμμαχιών μεταξύ τραπεζών, επενδυτών και τεχνολογικών scale ups, και ο ουσιαστικός κοινωνικός αντίκτυπος που δημιουργείται.

Στο έγκριτο event, η NEUROPUBLIC, που ηγείται της χάραξης του οδικού χάρτη για την ανάπτυξη της αγροδιατροφής και τη μετάβαση των ΟΤΑ και του δημοσίου στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα, εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο και Εντεταλμένο Σύμβουλό της, Ιωάννη Μαυρουδή.

«Μπροστά μας βρίσκεται μια νέα εποχή, γεμάτη ευκαιρίες. Μια εποχή εξέλιξης που θέτει τις βάσεις για μια φιλόδοξη, καινοτόμο ατζέντα», σημείωσε ο κ. Μαυρουδής κατά τη διάρκεια πάνελ συζήτησης με θέμα “Forming alliances amongst banks, investors and tech scaleups” και τη συμμετοχή των κ.κ. Άλκη Αλεξάνδρου, Γενικού Διευθυντή Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς και Νικόλαου Βουτυχτή, Chief Investment Officer στο LATSCO Family Office.

«Μέσα στα επόμενα χρόνια, σκοπεύουμε να επενδύσουμε ακόμη περισσότερο στην έρευνα και την ανάπτυξη και να συνεχίσουμε να υλοποιούμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας που συνεχώς αναβαθμίζονται και εξελίσσονται», ανέλυσε στη συνέχεια.

«Το όραμα της εταιρείας μας είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός της αγροτικής παραγωγής της χώρας και η μετεξέλιξη του Έλληνα παραγωγού σε έναν σύγχρονο επιχειρηματία εφοδιασμένο με όλα τα τεχνολογικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα ώστε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις της Πράσινης Συμφωνίας», εξήγησε ο κ. Μαυρουδής, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «η συνεργασία μας με την Τράπεζα Πειραιώς και το LATSCO Family Office αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στο όραμά μας και σκοπεύουμε, από κοινού, να πρωταγωνιστήσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο της ευφυούς γεωργίας, όπως άλλωστε έχει αποδείξει όλη η πορεία μας τα τελευταία χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω του προγράμματος ScaleUp και των σχετικών εκδηλώσεων που διοργανώνει, η Deloitte επιδιώκει την ουσιαστική υποστήριξη των εταιρειών που καινοτομούν σε ζητήματα που αφορούν στην επιχειρηματική ανάπτυξη, στη στρατηγική δικτύωσης και εισόδου σε νέες αγορές, καθώς και στην εύρεση χρηματοδότησης των επιχειρηματικών τους πλάνων.