Εταιρικά νέα ◦ 22—12—2023
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC στην πρώτη γραμμή του ψηφιακού και πράσινου μετασχηματισμού της χώρας

Εταιρικά νέα ◦ 22—12—2023

Μία εβδομάδα, πολλές εκδηλώσεις και πολλές ευκαιρίες για τη NEUROPUBLIC να δώσει το «παρών» και να πρωτοστατήσει στις εξελίξεις και τις συζητήσεις για την ψηφιοποίηση της ελληνικής πραγματικότητας και τον μετασχηματισμό της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας με τη βοήθεια της ευφυούς γεωργίας.

Αναλυτικά, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, η εταιρεία ήταν bronze sponsor του Digital Economy Forum 2023: Shaping Greece’s Digital Future, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας – ΣΕΠΕ, ενώ στελέχη της βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental για να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες της ημέρας και να ανταλλάξουν απόψεις για τα νέα παγκόσμια δεδομένα και τη δημιουργία μιας σύγχρονης, ψηφιακής Ελλάδας.

Δύο ημέρες μετά, την Τετάρτη 20, Δεκεμβρίου, o Ιωάννης Μαυρουδής, Αντιπρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος της εταιρείας, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνεργατικού Σχηματισμού Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών – si-Cluster και τοποθετήθηκε σε πάνελ με θέμα «Εγχώρια Ανάπτυξη Καινοτόμων Προϊόντων και Υπηρεσιών στον τομέα του Διαστήματος».

 

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, ο Δημήτρης Τσεσμελής, Γεωπόνος PhD και Διευθυντής Τεχνολογίας Προϊόντων & Υπηρεσιών της NEUROPUBLIC εκπροσώπησε την εταιρεία σε πάνελ με θέμα «Ευφυής Γεωργία: Σύγχρονα εργαλεία, καινοτόμες πειραματικές διαδικασίες και κορυφαίες τεχνολογίες στον αγροτικό τομέα» κατά τη διάρκεια του event «Καλλιεργώντας τους Σπόρους της Καινοτομίας», που διοργάνωσε το EIT Food Greek Hub σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας, την πλατφόρμα Industry Disruptors Game Changers και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Λίγο πριν την εορταστική περίοδο, η NEUROPUBLIC αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κάθε εξέλιξης και συζήτησης για το μέλλον της γεωργίας, της δημόσιας διοίκησης, αλλά και της κοινωνίας. Με λύσεις, προτάσεις, εμπειρία και τεχνογνωσία.