Εταιρικά νέα ◦ 04—07—2018
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC και το 2018 στα «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»

Εταιρικά νέα ◦ 04—07—2018

Την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία – GRANDE BRETAGNE ATHENS», πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των εταιρειών που επιλέχθηκαν στα πλαίσια του θεσμού Diamonds of the Greek Economy 2018.

Η εταιρεία NEUROPUBLIC AE, είχε συμπεριληφθεί φέτος στη λίστα «THE MOST ADMIRED ENTERPRISES IN GREECE» για το έτος 2018 και επιβραβεύθηκε για την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα της πληροφορικής, των τεχνολογιών ευφυούς γεωργίας και των καινοτόμων υπηρεσιών που αναπτύσσει.

Το βραβείο παρέλαβε για την εταιρεία ο κ. Θοδωρής Ζωγράφος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της εταιρείας.

H εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και αποτελεί την επιβράβευση αριστείας για τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας μέσα από αξιολόγηση πάνω από 10.000 ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις για τις εταιρείες μεταξύ των οποίων ήταν και η NEUROPUBLIC γίνονται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων μεταξύ των οποίων είναι και: η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, κλπ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέλη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, εμπορικοί ακόλουθοι και μέλη εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών, καθώς επίσης και μέλη οργανισμών και φορέων του δημοσίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκατοντάδες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας, στους οποίους απονεμήθηκαν και φέτος οι καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy, ως επιβράβευση της υγιούς επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

H εκδήλωση έστρεψε για άλλη μία χρονιά τους προβολείς της δημοσιότητας στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις που παρά την κρίση εμφανίζουν ανοδική και επιτυχημένη πορεία, επιβραβεύοντας τις ίδιες τις επιχειρήσεις αλλά και εντοπίζοντας τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης στην Ελλάδα.