Εταιρικά νέα ◦ 16—11—2023
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το gaiasense app στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για κινητά

Εταιρικά νέα ◦ 16—11—2023

Λίγο πριν κλείσει η φετινή επετειακή χρονιά, η NEUROPUBLIC έχει έναν ακόμη λόγο να γιορτάζει. Μετά τις τελευταίες επιτυχίες που σημείωσε αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα δημοσίου συμφέροντος στον αγροδιατροφικό τομέα, αλλά και την πρόσφατη σύναψη δυναμικών συνεργασιών, η εταιρεία Πληροφορικής και Τεχνολογίας με την 20ετή δημιουργική πορεία και έδρα στον Πειραιά, αποδεικνύει ότι η υψηλή τεχνογνωσία, το πάθος και η αφοσίωση στην καινοτομία επιβραβεύονται.

Αυτή τη φορά, η αναγνώριση έρχεται από τους ίδιους τους χρήστες των προϊόντων και υπηρεσιών της, οι οποίοι ανέδειξαν την πρωτοποριακή εφαρμογή για smartphones, gaiasense app, ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές του κοινού, τόσο στο App Store της Apple όσο και στο Play Store για κινητά Android.

Μάλιστα, το gaiasense app, το οποίο φέρνει το μέλλον της γεωργικής παραγωγής στα χέρια του αγρότη και του επιτρέπει να κερδίζει περισσότερα με λιγότερα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις 35 κορυφαίες εφαρμογές για τηλέφωνα iOS, καταλαμβάνοντας την 31η θέση, και ανάμεσα στις 10 πρώτες εφαρμογές για Android συσκευές, έχοντας κατακτήσει την 9η θέση!

 

Το gaiasense app της NEUROPUBLIC συνδράμει στην ποιοτική και ποσοτική βελτίωση της παραγωγής, στη μείωση της χρήσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων, λιπασμάτων και αρδευτικού νερού, μειώνοντας τον αντίκτυπο της παραγωγικής διαδικασίας στους φυσικούς πόρους και το κλίμα, και το κόστος παραγωγής. Παράλληλα, βοηθάει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των κινδύνων που απειλούν την παραγωγή, διασφαλίζει τη σταθερότητά της και δημιουργεί πρόσθετη αξία στα αγροτικά προϊόντα, ενισχύοντας την ασφάλεια, την ποιότητα και το αρνητικό ανθρακικό τους αποτύπωμα. Χάρη σε όλες αυτές τις δυνατότητες, το gaiasense app αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο του αγρότη για την υποστήριξή του από τη  νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2023-2027, η οποία ενισχύει τους παραγωγούς που εφαρμόζουν πρακτικές φιλικές στο περιβάλλον και το κλίμα.