Εταιρικά νέα ◦ 11—04—2022
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Webinar της Centaur για την ευφυή γεωργία με τη συμβολή της NEUROPUBLIC

Εταιρικά νέα ◦ 11—04—2022

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, το πρωτοποριακό σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense της NEUROPUBLIC και τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο παραγωγός από την εφαρμογή του, βρίσκονται στο επίκεντρο του ανοιχτού live webinar που πραγματοποιεί η εταιρεία Centaur την Πέμπτη, 14 Απριλίου μεταξύ 16:00-17:00, με θέμα «Ευφυής Γεωργία πριν και μετά τη Συγκομιδή. Οφέλη για τον Παραγωγό και ολόκληρη την Εφοδιαστική Αλυσίδα».

Στην παρουσίαση που θα διεξαχθεί μέσω Zoom από τον Μηνά Πελεκάνο, στέλεχος πωλήσεων & υποστήριξης εκπαιδεύσεων της εταιρείας Πληροφορικής & Τεχνολογίας NEUROPUBLIC, θα απαντηθούν ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τον ρόλο των τεχνολογιών και, συγκεκριμένα, της ευφυούς γεωργίας στη γεωργική δραστηριότητα και στην ψηφιοποίηση της αγροδιατροφής, έτσι όπως περιγράφονται μέσα από τη νέα ΚΑΠ.

Παράλληλα, θα προβληθούν οι ολιστικές «έξυπνες» λύσεις που προσφέρει η NEUROPUBLIC στον Έλληνα παραγωγό –και όχι μόνο–, όπως το σύστημα gaiasense, οι δυνατότητές του και το πώς μπορεί να βοηθήσει τον αγρότη να παίρνει σωστότερες και πιο «πράσινες» αποφάσεις για τα χωράφια και τις καλλιέργειές του.

Τέλος, στο online σεμινάριο θα παρουσιαστεί και η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα gaiasense app καθώς οι υπηρεσίες που προσφέρει στους παραγωγούς προκειμένου να κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη.

Το webinar με θέμα «Ευφυής Γεωργία: Οφέλη για τον Παραγωγό και τη Βιομηχανία Τροφίμων» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 16:00 και θα έχει διάρκεια 1 ώρα. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά ΕΔΩ.