Εταιρικά νέα ◦ 14—02—2023
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11o Συνέδριο Αγροτεχνολογίας: H NEUROPUBLIC χρυσός χορηγός

Εταιρικά νέα ◦ 14—02—2023

«Σύγχρονα Αγροδιατροφικά Συστήματα στο Πλαίσιο της Κυκλικής Οικονομίας: Ξεκλειδώνοντας το Μέλλον» είναι ο τίτλος του 11ου Συνεδρίου Αγροτεχνολογίας που διοργανώνει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγροτεχνολογίας του.

Η πανδημία, ο πόλεμος και ο πληθωρισμός που δημιούργησαν μια σειρά από σημαντικές προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως η οικονομική και ενεργειακή κρίση, η διασφάλιση της επισιτιστικής επάρκειας και η θωράκιση της διατροφικής ασφάλειας της χώρας, καθώς και η απαραίτητη μετάβαση από το γραμμικό σε ένα κυκλικό μοντέλο που θα μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα και θα ενθαρρύνει την επαναχρησιμοποίηση δευτερογενών υλικών και αποβλήτων, θα βρεθούν στην ατζέντα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, από το ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το 2012 και έχει καθιερωθεί ως ένας θεσμός υψηλού κύρους, δεν θα μπορούσε να λείπει η NEUROPUBLIC. Μάλιστα, η εταιρεία είναι χρυσός χορηγός της εκδήλωσης σε μια προσπάθεια να συμβάλλει ακόμη περισσότερο αλλά και πιο ουσιαστικά στον διάλογο για την εξέλιξη και την ψηφιοποίηση της αγροτικής οικονομίας και της αγροδιατροφής, γενικότερα.

Με επίκεντρο την προώθηση της γνώσης και της καινοτομίας στην αγροτική παραγωγή, την ενίσχυση της βιωσιμότητας στον πρωτογενή τομέα και την ανάγκη μετάβασης σε ένα σύγχρονο και πιο αποτελεσματικό αγροδιατροφικό μοντέλο με την αξιοποίηση της υψηλής τεχνολογίας, ο Ιωάννης Μαυρουδής, ιδρυτικό στέλεχος και Σύμβουλος Επιχειρησιακής Στρατηγικής & Εξωστρέφειας της NEUROPUBLIC θα καταθέσει τις απόψεις του στην ενότητα «Έρευνα και Καινοτομία στη Γεωργία 4.0» που θα λάβει χώρα στις 19.05.

Το συνέδριο θα τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους προβεβλημένα στελέχη της αγοράς, εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα, της Πολιτείας και του ευρωκοινοβουλίου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

 

Περισσότερα για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ΕΔΩ