Εταιρικά νέα ◦ 09—01—2024
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χαρούμενες στιγμές και χαμόγελα μοίρασε το παιδικό πάρτι της NEUROPUBLIC

Εταιρικά νέα ◦ 09—01—2024

Ιδιαίτερες δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου NEUROPUBLIC στην παιδική γιορτή που πραγματοποιήθηκε με τη νέα χρονιά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.

Το Oasis Activity Farm Park, ένας ξεχωριστός χώρος στους κατάφυτους πρόποδες του Υμηττού, έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε τους υπαλλήλους της εταιρείας και τα παιδιά τους που επιδόθηκαν σε μια πληθώρα από ενδιαφέρουσες δράσεις. Βόλτες στη φάρμα και τάισμα των ζώων της, καλλιτεχνικό εργαστήρι με κατασκευές, face painting, glitter bar, αναρρίχηση και flying fox, ποδόσφαιρο και μπάσκετ, pedal karts, αλλά και photo booth προσέλκυσαν τόσο τους μικρούς όσο και τους πιο μεγάλους που έγιναν και πάλι –έστω και για λίγες ώρες– παιδιά.

Παράλληλα, η μουσική και ο πλούσιος μπουφές με τα λαχταριστά πιάτα και αναψυκτικά για όλες τις ηλικίες, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα event που δικαίωσε τη φήμη του ως τον πιο χαρούμενο θεσμό της εταιρείας.

Η NEUROPUBLIC είναι γνωστό ότι διαθέτει μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και την αποδεικνύει έμπρακτα, με κάθε ευκαιρία. Γνωρίζει ότι οι άνθρωποί της αποτελούν το μεγαλύτερο «κεφάλαιό» της και τους αγκαλιάζει μαζί με τις οικογένειές του, φροντίζοντας να βιώνουν ξεχωριστές εμπειρίες, να ενδυναμώνουν τις μεταξύ σχέσεις τους και –φυσικά– να περνάνε καλά!