Εταιρικά νέα ◦ 04—09—2023
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023: Η δυναμική παρουσία της NEUROPUBLIC

Εταιρικά νέα ◦ 04—09—2023

Με φόντο τις κρίσιμες προκλήσεις των καιρών μας, η NEUROPUBLIC, μία από τις εταιρείες-leaders στον τομέα της Τεχνολογίας & Πληροφορικής στην Ελλάδα, βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία για την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO της συμπρωτεύουσας.

Στον καθιερωμένο πια χώρο της, στο Stand 9, πλησίον της Πύλης Εμπορίου (επί της οδού Εγνατίας), η εταιρεία θα παρουσιάσει στους χιλιάδες επισκέπτες που θα περάσουν τις πύλες της Έκθεσης τις πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα που δημιουργεί με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Ολιστικές λύσεις για τον αγροδιατροφικό τομέα, το Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα δώσουν το «παρών», όπως το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense και η εφαρμογή για κινητά gaiasense app που φέρνoυν την επανάσταση στην αγροτική παραγωγή, καθώς και λειτουργικότητες που βελτιστοποιούν τόσο την εξυπηρέτηση του κοινού όσο και τις υποδομές των οικονομικών, διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών των Δήμων. Απώτερος σκοπός, η μετάβαση σε μια βιώσιμη και πιο αποτελεσματική καθημερινότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η NEUROPUBLIC θα λάβει επίσης μέρος στην πρωτοβουλία «Έξυπνη Πόλη» που διοργανώνει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο Περίπτερο 12, με μια ιδιαίτερη συμμετοχή που έχει ως στόχο να αναδείξει τις δυνατότητες των υπηρεσιών που η εταιρεία παρέχει στον αγρότη αλλά και στον Πολίτη.

Επιπλέον, την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, η NEUROPUBLIC θα διοργανώσει δείπνο εργασίας για την ευφυή γεωργία και τα οφέλη της όχι μόνο στον παραγωγό αλλά και στο γεωπόνο, τον αγροτικό σύμβουλο, την επιχείρηση αγροδιατροφής, τον τελικό καταναλωτή. Μάλιστα, το μενού της εκδήλωσης θα βασιστεί σε προϊόντα της ελληνικής γης που παράγονται με την πολύτιμη βοήθεια του συστήματος gaiasense.