Εταιρικά νέα ◦ 20—10—2021
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ NEUROPUBLIC & Italia Olivicola

Εταιρικά νέα ◦ 20—10—2021

Συνάντηση κορυφής είχε μέσα στην εβδομάδα η διοίκηση του Ομίλου NEUROPUBLIC με τον Πρόεδρο και κορυφαία στελέχη της Italia Olivicola, της Ένωσης Οργανώσεων Ελαιοπαραγωγών της Ιταλίας, που αριθμεί περισσότερα από 250.000 εγγεγραμμένα μέλη.

Οι εκπρόσωποι της ιταλικής κοινοπραξίας φιλοξενήθηκαν στην έδρα της NEUROPUBLIC στον Πειραιά προκειμένου να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, καθώς και για τους τρόπους που θα μπορούσαν οι ελαιοπαραγωγοί της γείτονος να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία και τις ολοκληρωμένες λύσεις ευφυούς γεωργίας που προσφέρει ο ελληνικών συμφερόντων Όμιλος. Άλλωστε, η NEUROPUBLIC βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στη γεωργική παραγωγή, εντός ή και εκτός συνόρων, και στηρίζει με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τα αξιόπιστα προϊόντα της την οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική της βιωσιμότητα.

Ο Πρόεδρος της Italia Olivicola, Gennaro Sicolo μίλησε για τη σημασία της ευφυούς γεωργίας και της τεχνολογίας στον αγροτικό τομέα –ειδικά μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας– λέγοντας ότι «το μέλλον σίγουρα περνά μέσα από την ευφυή γεωργία και τη γεωργία ακριβείας», ενώ δεν παρέλειψε να αποδώσει εύσημα στην NEUROPUBLIC για το γεγονός ότι «παρέχει όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειάζονται οι παραγωγοί». Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της Ένωσης για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με την εταιρεία-πρωτοπόρο στις λύσεις για τον αγροδιατροφικό τομέα.