Εταιρικά νέα ◦ 19—10—2022
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επίσκεψη του Δήμου Λειψίας στη Θεσσαλονίκη

Εταιρικά νέα ◦ 19—10—2022

Στα γραφεία του Δήμου Θεσσαλονίκης βρέθηκε χθες, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, o Δήμαρχος Λειψίας Ulrich Hörning με τους συνεργάτες του. Σκοπός της επίσκεψής τους, η αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου προς τους Πολίτες και, μάλιστα, με έμφαση στις οικονομικές υπηρεσίες, κομμάτι στο οποίο ειδικεύεται η NEUROPUBLIC, η οποία ήταν επίσης παρούσα στη συνάντηση.

Συγκεκριμένα, η γερμανική αντιπροσωπεία παρουσίασε τη δυναμική και τις ανάγκες της πόλης της Λειψίας και, με τη σειρά της, παρακολούθησε παρουσίαση των ολοκληρωμένων συστημάτων για… έξυπνες πόλεις που προσφέρει η NEUROPUBLIC, με την επωνυμία NPolis.

Επιδίωξη του Δήμου Λειψίας ήταν, όπως έγινε σαφές, η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των Πολιτών και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, καθώς και η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου. Παράλληλοι στόχοι, η ενίσχυση της διαφάνειας, της ασφάλειας και της αξιοπιστίας του δημοτικού μηχανισμού, ειδικά όσον αφορά στο οικονομικό πλαίσιο.

 

Για την εξυπηρέτηση των παραπάνω στόχων, η NEUROPUBLIC παρουσίασε ένα πληροφοριακό σύστημα, το οποίο ήδη εφαρμόζει στον Δήμο Θεσσαλονίκης με επιτυχία και που εξασφαλίζει καλύτερη και πιο αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ ανθρώπινου δυναμικού, δεδομένων και διαδικασιών από την πλευρά του Δήμου.

Η συνάντηση ήταν μεν διερευνητική από γερμανικής πλευράς, αλλά, όπως τουλάχιστον δήλωσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, εξελίχθηκε σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη επαφή.