Εταιρικά νέα ◦ 20—05—2022
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επίσκεψη του ΔΣ της NEUROPUBLIC στο νέο ιδιόκτητο κτήριο παραγωγής και διοίκησης της εταιρείας

Εταιρικά νέα ◦ 20—05—2022

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στην κορυφή του κλάδου της Πληροφορικής και Τεχνολογίας, ο Όμιλος NEUROPUBLIC εισέρχεται σε μια νέα εποχή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ακόμη πιο επιτυχημένη και παραγωγική πορεία του στον τομέα της ευφυούς γεωργίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού. Με τη νέα σημαντική επένδυση στην περιοχή Παπαστράτειο του Πειραιά, η εταιρεία θα εγκαινιάσει σύντομα ένα δεύτερο ιδιόκτητο κτήριο που αναμένεται να αποτελέσει το κέντρο παραγωγής και ανάπτυξης gaiasense, καθώς και να στεγάσει και να υποστηρίξει τις αυξημένες ανάγκες της συνεχώς αναπτυσσόμενης εταιρείας και των συνδεδεμένων εταιρειών του Ομίλου.

Τρεις όροφοι, 3.100 τετραγωνικά στεγασμένης επιφάνειας, μια υπερσύγχρονη και πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής μηχανημάτων και ανάπτυξης τεχνολογιών, ένα εντυπωσιακό συνεδριακό κέντρο 500 τ.μ., 900 τετραγωνικά βιομηχανοποιημένης αποθήκης, εστιατόριο, αίθριο, αλλά και σύγχρονοι χώροι γραφείων με πλούσιο φυσικό φωτισμό, που εκτείνονται σε 1.200 τ.μ., ήταν ο απολογισμός της επίσκεψης που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, την Πέμπτη 19 Μαΐου.

Λίγο πριν την αποπεράτωση και την οριστική παράδοση του έργου, ο Πρόεδρος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος, η Αντιπρόεδρος και τα λοιπά μέλη του ΔΣ, περιηγήθηκαν στους νέους χώρους εργασίας και στην υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής, και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τον μοντέρνο και εργονομικό σχεδιασμό, αλλά και την εξαιρετική αισθητική, που συνδυάζει τα industrial στοιχεία με τις απλές, καθαρές γραμμές και τις λύσεις υψηλής τεχνολογίας.

Το κτήριο που αναμένεται να είναι πλήρως λειτουργικό μέσα στο προσεχές διάστημα, σχεδιάστηκε με απώτερο σκοπό να μετατραπεί σε κόμβο για την έρευνα, την ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροτικής παραγωγικής διαδικασίας, τομείς στους οποίους η NEUROPUBLIC κατέχει ήδη ηγετική θέση.

«Ευελπιστούμε το νέο αυτό κτήριο να γίνει τοπόσημο του σύγχρονου προσώπου του Πειραιά», ανέφερε ο Πρόεδρος της NEUROPUBLIC, κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης, κατά την ολοκλήρωση της περιήγησης, προσθέτοντας ότι «το νέο περιβάλλον, θα δώσει την ευκαιρία να συνεργαστούμε πιο αποτελεσματικά και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα».