Εταιρικά νέα ◦ 05—02—2020
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επιτυχημένη η παρουσία της NEUROPUBLIC στην 28η διεθνή έκθεση Agrotica

Εταιρικά νέα ◦ 05—02—2020

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η κοινή παρουσία των NEUROPUBLIC και GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην φετινή 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων Agrotica. Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το Περίπτερο 2, Stands 34 & 36 και ενημερώθηκε από στελέχη των δύο εταιρειών σχετικά με τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες που οι δύο εταιρείες αναπτύσσουν για τον αγροδιατροφικό τομέα.

Οι επισκέπτες της Agrotica έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ψηφιοποίηση της αγροτικής παραγωγής και απέδειξαν ότι παρακολουθούν τις σχετικές εξελίξεις, καθώς το ενδιαφέρον για λύσεις ευφυούς γεωργίας και ήταν αυξημένο. Είναι χαρακτηριστικό το ότι μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών του περιπτέρου ήταν ήδη ενημερωμένο σχετικά με τις σχετικές υπηρεσίες και τα οφέλη τους, και επιθυμούσε συγκεκριμένες πληροφορίες για αυτές.

Agrotica2020-discussions

Αγρότες, γεωργικοί σύμβουλοι, γεωτεχνικοί, ερευνητές, εκπρόσωποι εταιρειών του αγροδιατροφικού τομέα και λοιποί επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλες τις πτυχές του καινοτόμου συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense και να ενημερωθούν για τις πολυάριθμες εφαρμογές του στην Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες της έκθεσης ενημερώθηκαν μέσω συζητήσεων και έντυπου υλικού για τον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες αυτές και το gaiasense βρίσκουν εφαρμογή στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών και Ελληνικών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχουν οι δύο εταιρείες, μεταξύ των οποίων τα LIFE GAIA Sense, PoliRural, SmartPeach, SymbIoT και SmartOliveGrove.

Agrotica 2020 - Φυλλάδια

Μεγάλος αριθμός επισκεπτών παρακολούθησε και τις πολυθεματικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου την Παρασκευή 31/1 και το Σάββατο 1/2. Οι παρουσιάσεις εστίασαν σε θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους συμμετέχοντες, όπως η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, το σύστημα Ευφυούς Γεωργίας gaiasense και ο ρόλος του στις νέου τύπου γεωργικές συμβουλές, οι εξελίξεις στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, η αξιοποίηση των δορυφορικών δεδομένων και τεχνολογιών στο πλαίσιο ψηφιακών υπηρεσιών για τη γεωργία, καθώς και οι ευκαιρίες που προσφέρονται μέσα από τα Προγράμματα Προβολής & Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων.

Παρουσίαση στην Agrotica 2020

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τους επισκέπτες της Agrotica που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2022, στο πλαίσιο της 29ης Agrotica!