Εταιρικά νέα ◦ 25—09—2023
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, NEUROPUBLIC και Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Εταιρικά νέα ◦ 25—09—2023

Ο Αντιπρόεδρος της GAIA Επιχειρείν Α.Ε., μέλος της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Κορινθίας, Χρήστος Μπαρλιάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. της NEUROPUBLIC Α.Ε., Ιωάννης Μαυρουδής, και ο Πρόεδρος της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και μέλος της Ε.Α.Σ. Μεσσηνίας, Γιώργος Κατσούλης, σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Α.Σ. «Φαρσάλων Γη», Ματούλα Αϋφαντή, και τον Αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Γκουντή, καθώς και τον Α.Σ. Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δ. Θεσσαλίας, βρέθηκαν την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, στο πλευρό των πλημμυροπαθών κατοίκων στις περιοχές Φαρσάλων και Καρδίτσας.

Σε ένδειξη συμπαράστασης διένειμαν εμφιαλωμένο νερό, είδη οικιακής χρήσης (καθαριστικά) και είδη ατομικής προστασίας (γαλότσες, γάντια, εντομοαπωθητικές λοσιόν) στα χωριά Βασιλί, Ευύδριο, Υπέρεια, Σταυρό και Παλαμά, που ήρθαν αντιμέτωπα με το πιο σκληρό πρόσωπο της θεομηνίας Daniel.

Το μέγεθος της καταστροφής σε δημόσιες υποδομές, κατοικίες και αγροτικές εκμεταλλεύσεις άφησε έκπληκτα τα μέλη της αποστολής, που είχαν παράλληλα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους και να συναισθανθούν την οργή τους για την εγκατάλειψη και την απελπισία για το μέλλον τους.

Η οικογένεια της GAIA Επιχειρείν Α.Ε. και της NEUROPUBLIC A.E. υπόσχεται να βρίσκεται δίπλα τους.

GAIA Επιχειρείν, NEUROPUBLIC και Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο πλευρό των πλημμυροπαθών στα Φάρσαλα