Εταιρικά νέα ◦ 01—12—2022
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

H NEUROPUBLIC ασημένιος χορηγός στο 2ο HETiA Forum

Εταιρικά νέα ◦ 01—12—2022

Με βασική αποστολή τη διάδοση της υψηλής τεχνολογίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε αναδυόμενους τομείς, η HETiA διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στις 7 Δεκεμβρίου 2022, το Emerging Tech Forum στο ξενοδοχείο Grande Bretagne.

Στόχος, να προωθήσει τον διάλογο για τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τις παγκόσμιες τάσεις, την ελληνική καινοτομία και την εξωστρεφή επιχειρηματική ανάπτυξη, και, παράλληλα, να αποτελέσει έναν χώρο δικτύωσης ανάμεσα σε πολιτικούς, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς κ.ά. Απώτερος σκοπός, η ανταλλαγή ιδεών και η εξέταση προτάσεων αλλά και δημιουργικών λύσεων που θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση στρατηγικής και πολιτικής κατεύθυνσης για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής βιομηχανίας με τη χρήση της τεχνολογίας.

Δυναμικό «παρών» στο Forum θα δώσει και φέτος, η NEUROPUBLIC, η οποία είναι ασημένιος χορηγός της ημερίδας. Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Ιωάννης Μαυρουδής, Σύμβουλος Επιχειρησιακής Στρατηγικής & Εξωστρέφειας της NEUROPUBLIC, θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα «IoT: Pushing Intelligence Towards The Edge» για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργεί στις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και τους παραγωγούς το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things).

Για να κλείσετε θέση και να παρακολουθήσετε ζωντανά το 2ο HETiA Emerging Tech Forum Forum, ακολουθήστε τον σύνδεσμο στο Forum.hetia.org