Εταιρικά νέα ◦ 14—06—2019
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC παρουσιάζει το gaiasense σε εκδήλωση της Σουηδικής Πρεσβείας

Εταιρικά νέα ◦ 14—06—2019

Την εκδήλωση με τίτλο: “Βιώσιμη καλλιέργεια και τροφή – Το κοινό μας μέλλον“, διοργανώνουν η Πρεσβεία της Σουηδίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα αναδειχθούν οι προκλήσεις της εποχής στη διαχείριση του αγροδιατροφικού τομέα και θα παρουσιαστούν ψηφιακές και τεχνολογικές λύσεις που συνεισφέρουν στην αειφορία στο χώρο της αγροδιατροφής.

Συντελεστές – Συμμετοχές

Την εκδήλωση θα προλογίσουν η κα.Charlotte Sammelin, Πρέσβειρα της Σουηδίας στην Ελλάδα και ο κ. Γιάννης Καρακάσης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, ερευνητές, εκπρόσωποι επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα καθώς και σε σχετικά ερευνητικά έργα.

Η παρουσία της NEUROPUBLIC

Η NEUROPUBLIC βρίσκεται ανάμεσα στους προσκεκλημένους ομιλητές της ημερίδας και θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense (www.gaiasense.gr) συμβάλλει ουσιαστικά στην αειφορία της αγροτικής παραγωγής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα 14.00-18.00 στην Αίθουσα “Καστελλάκη”, Επιµελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Δείτε την πρόσκληση της Σουηδικής Πρεσβείας εδώ