Εταιρικά νέα ◦ 05—09—2018
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC παρουσιάζει το gaiasense στην 83η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Εταιρικά νέα ◦ 05—09—2018

Η NEUROPUBLIC, η εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και υλοποιεί το ελληνικό σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense, συμμετέχει στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, με παρουσία στο Περίπτερο 15 – Stand 15.

Η  εταιρία κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιάσει στο κοινό το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense, την Ελληνική καινοτομία που συνδέει με ολιστικό τρόπο τις τεχνολογίες πληροφορικής με τις γεωπονικές επιστήμες. Το gaiasense, που βασίζεται σε μοναδικό συνδυασμό επιστημονικής γνώσης, πρακτικής εμπειρίας, δεδομένων και νέων τεχνολογιών, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) στην Ελλάδα μέσω του δικτύου τηλεμετρικών σταθμών που βρίσκονται εγκατεστημένοι σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Το κοινό της έκθεσης  θα έχει  την ευκαιρία να πληροφορηθεί για τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας στον τομέα της ευφυούς γεωργίας, να ενημερωθεί για την πρόοδο των εγκαταστάσεων του gaiasense στην ελληνική επικράτεια και να μάθει για το πώς η ευφυής γεωργία μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα του ελληνικού αγροτικού τομέα σε περισσότερες από 10 καλλιέργειες. Τέλος θα ενημερωθεί σχετικά με τις τεχνολογίες στο χώρο των πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η NEUROPUBLIC, όπως είναι ο Γεννήτορας Κώδικα (Code generator) που αποτελεί μία ακόμη καινοτομία της εταιρίας.

Εξειδικευμένο προσωπικό της NEUROPUBLIC θα βρίσκεται στο stand της εταιρείας καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης προκειμένου να ενημερώνει τους επισκέπτες σχετικά με τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της NEUROPUBLIC.

Στη φετινή ΔΕΘ η NEUROPUBLIC σας καλεί σε ένα ταξίδι στον κόσμο της τεχνολογίας και της  ευφυούς γεωργίας!