Εταιρικά νέα ◦ 26—09—2022
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

H NEUROPUBLIC συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην έκθεση BEYOND

Εταιρικά νέα ◦ 26—09—2022

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η έκθεση BEYOND, μια πλατφόρμα για την Τεχνολογία και την Καινοτομία με διεθνή προσανατολισμό, η οποία εξετάζει αναλυτικά την πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1 Οκτωβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO), στην συμπρωτεύουσα.

Και φέτος, το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα είναι πλούσιο και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από Έλληνες και ξένους ομιλητές, ειδικά σχεδιασμένα πάνελ, ενδιαφέροντα σεμινάρια και εργαστήρια, και, φυσικά, περίπτερα εταιρειών, πρωτοπόρων στους αντίστοιχους τομείς ενδιαφέροντός τους. Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που θα τους βοηθήσουν να αυτοματοποιήσουν τις εργασίες τους και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Οι θεματικοί τομείς της 2ης BEYOND 4.0 θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα, όπως Τεχνητή Νοημοσύνη, Bitcoin & Blockchain, Big Data, NFTs, Web3, 6G, με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως προς τις ψηφιακές τάσεις της σύγχρονης εποχής, οι οποίες βοηθούν τις εταιρείες να εξελιχθούν και να υιοθετήσουν νέες πρακτικές που διαφοροποιούν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και τις παραγωγικές διαδικασίες.

Παρούσα σε αυτό το τριήμερο πολυδιάστατο event θα είναι και η NEUROPUBLIC που πρωταγωνιστεί στον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό της χώρας μας, προωθώντας τις «έξυπνες» πόλεις, πρωτοστατώντας στην ευφυή γεωργία και διευκολύνοντας την καθημερινότητα του επαγγελματία, των δημόσιων φορέων, του Πολίτη, αλλά και του αγρότη.

Το πρωτοπόρο σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense και η εφαρμογή για κινητά gaiasense app για τους απανταχού αγρότες, οι τεχνολογίες blockchain και η χρήση τους στη βιομηχανία τροφίμων, καθώς και τα εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα υποστήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι μόνο μερικές από τις πρωτοποριακές λύσεις που η NEUROPUBLIC θα παρουσιάσει στη φετινή BEYOND μέσα από το περίπτερό της στο Περίπτερο 13 / Stand Β18 (έναντι της κεντρικής σκηνής).

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία θα λάβει μέρος στο πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων, συμπληρωματικών δράσεων της έκθεσης με ομιλία σχετικά με «New tech implementation for sustainable & smarter cities», που θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, ο Σύμβουλος Επιχειρησιακής Στρατηγικής & Εξωστρέφειας της NEUROPUBLIC, Ιωάννης Μαυρουδής και ο Περιφερειακός Διευθυντής Β. Ελλάδος, Φώτης Κώνστας.