Εταιρικά νέα ◦ 18—04—2018
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC υποστηρίζει το Job Fair Athens 2018

Εταιρικά νέα ◦ 18—04—2018

Job Fair Athens

Το Job Fair Athens (http://www.jobfairathens.gr) θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Απριλιου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο. Πρόκειται για μια εκδήλωση που αποσκοπεί στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ φοιτητών και αγοράς εργασίας, φέρνοντας σε επαφή τις δύο πλευρές.

jfalogo

Ασημένιος Υποστηρικτής

Η NEUROPUBLIC είναι ένας από τους ασημένιους υποστηρικτές (http://www.jobfairathens.gr/sponsors) της εκδήλωσης. Έμπειρα στελέχη της εταιρείας θα βρίσκονται εκεί για να συναντήσουν ταλαντούχους νέους ή έμπειρους μηχανικούς πληροφορικής, μηχανολογίας και ηλεκτρολογίας, καθώς και επιστήμονες από διάφορους τομείς. Στόχος αυτών των συναντήσεων θα είναι η ανεύρεση νέων στελεχών που θα ενδυναμώσουν την ομάδα που αναπτύσσει και εξελίσσει το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense (www.gaiasense.gr).

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή της NEUROPUBLIC στο Job Fair Athens 2018 μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της εκδήλωσης (http://www.jobfairathens.gr/sponsors/365).

Σχετικά με το Job Fair Athens

To Job Fair Athens είναι μια διημερίδα καριέρας με φοιτητικό, εθελοντικό και μη-κερδοσκοπικό χαρακτήρα που απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε το 2011 και έκτοτε, στις ετήσιες εκδηλώσεις έχουν συμμετάσχει 124 από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και το έχουν επισκεφθεί πάνω από 9.000 φοιτητές και απόφοιτοι από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές της Ελλάδας. Ο φορέας πίσω από την πρωτοβουλία είναι το Electrical Engineering STudents’ European assoCiation (EESTEC) Τ.Ε. Αθήνας.