Εταιρικά νέα ◦ 14—09—2018
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC στο IoT Solutions World Congress 2018

Εταιρικά νέα ◦ 14—09—2018

Το mi- Cluster, το ελληνικό Silver Labeled Cluster στον τομέα της Μικροηλεκτρονικής και των Αναδυόμενων Τεχνολογιών, διοργανώνει σε συνεργασία με τον αρμόδιο εθνικό φορέα Enterprise Greece, την ελληνική συμμετοχή σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου, την IOT Solutions World Congress 2018.

Η αποστολή πραγματοποιείται με τον συντονισμό του Corallia και της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Αναδυόμενων Τεχνολογιών (HETIA) και την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Η ελληνική αποστολή

Η ελληνική αποστολή θα είναι η πολυπληθέστερη των τελευταίων 3 ετών και αποτελείται από τις εταιρείες : ACROMOVE, ADVEOS, CENTAUR, ELBIS, ESS, IRIDA LABS, LINK TECHNOLOGIES, MEAZON, NEUROPUBLIC, PRISMA ELECTRONICS. SENSE ONE, YODIWO. Στο εθνικό περίπτερο θα συμμετέχει εκπρόσωπος του Enterprise Greece, του mi-Cluster και της HETiA.

Η έκθεση IΟT Solutions World Congress έχει ήδη καθιερωθεί ως η κορυφαία εκδήλωση παγκοσμίως στις βιομηχανίες IoT και συγκεντρώνει περισσότερους από 200 καινοτόμους και σημαντικούς γνώστες της IoT από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν τη γνώση, να παρουσιάσουν τα οράματα τους και να εξηγήσουν τον τρόπο με τον οποίο η IoT επηρεάζει πολλούς τομείς όπως τη Βιομηχανία, την Υγειονομική Περίθαλψη, την Ενέργεια & Καινοτομία, την Τεχνολογία και πολλούς άλλους.

Εάν βρεθείτε  στο Παγκόσμιο Συνέδριο IOT Solutions 2018, μπορείτε να βρείτε την NEUROPUBLIC και την ελληνική αποστολή στη Gran Via, Αίθουσα 2, Επίπεδο 0, Οδός Ε, Περίπτερο 537