Εταιρικά νέα ◦ 19—12—2023
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC bronze sponsor στο Digital Economy Forum του ΣΕΠΕ

Εταιρικά νέα ◦ 19—12—2023

Η ψηφιακή τεχνολογία, τα νέα δεδομένα και οι προκλήσεις που δημιουργεί, αλλά και οι ευκαιρίες ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας που διαμορφώνει, βρέθηκαν στο επίκεντρο του Digital Economy Forum 2023: Shaping Greece’s Digital Future, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας – ΣΕΠΕ χθες, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023.

Με ομιλητές υψηλού κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, κ. Κωστής Χατζηδάκης που πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Στέφανος Κασσελάκης, ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, κύριος Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και πολλοί άλλοι, το Digital Economy Forum πραγματεύθηκε θέματα όπως: η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), ο πράσινος μετασχηματισμός και η βιωσιμότητα, τα FTTH και Data Centers που αλλάζουν το τοπίο στην ελληνική αγορά, η επόμενη μέρα των ψηφιακών έργων και ο ψηφιακός μετασχηματισμός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι ψηφιακές δεξιότητες αλλά και η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, η σημασία της κυβερνοασφάλειας για την προστασία των δεδομένων και των υποδομών κ.ά.

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.
Γιώτα Παπαρίδου, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ.
Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.
Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Η NEUROPUBLIC που πρωτοστατεί στον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό της αγροτικής παραγωγής και της κοινωνίας, γενικότερα, δεν θα μπορούσε να λείπει από την έγκριτη εκδήλωση, της οποίας μάλιστα ήταν και χορηγός. Συγκεκριμένα, η εταιρεία με έδρα στον Πειραιά ήταν bronze sponsor του Digital Economy Forum, ενώ στελέχη της έδωσαν το «παρών» στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental και τις εργασίες της ημέρας.

Άλλωστε, ο ΣΕΠΕ, ως θεσμικός συνομιλητής και εταίρος της πολιτείας, αλλά και οι επιχειρήσεις του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών της χώρας, έχουν βασικό άξονα δράσης τους την υλοποίηση μίας σύγχρονης ψηφιακής Ελλάδας και την ανάδειξή της ως διεθνούς κόμβου καινοτομίας στην ψηφιακή τεχνολογία.