Εταιρικά νέα ◦ 24—01—2020
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC στην 28η Διεθνή Έκθεση Agrotica

Εταιρικά νέα ◦ 24—01—2020

Η NEUROPUBLIC συμμετέχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Agrotica 2020, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον αγροτικό κλάδο στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στο Περίπτερο 2, Όροφος, Stand 34 και 36, αγρότες, γεωργικοί σύμβουλοι, γεωτεχνικοί, ερευνητές και γενικότερα οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που η NEUROPUBLIC και η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αναπτύσσουν για τον αγροδιατροφικό τομέα.

Στελέχη και συνεργάτες των δύο εταιρειών θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών της έκθεσης ώστε να συζητούν μαζί τους και να μοιράζονται πληροφορίες, εμπειρίες και γνώση.

Η NEUROPUBLIC στην Agrotica 2020

Κεντρικό ρόλο στην παρουσία των δύο εταιρειών θα έχει το καινοτόμο σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τον παραγωγό και τον γεωργικό του σύμβουλο, συμβάλλοντας στη βελτίωση της παραγωγής μέσα από την ψηφιοποίησή της.

Στο περίπτερο θα είναι διαθέσιμο ενημερωτικό υλικό για το gaiasense καθώς και για Ελληνικά και Ευρωπαϊκά συνεργατικά έργα τα οποία βασίζονται σε αυτό, όπως το LIFE GAIA Sense, το SymbIoT, to SmartPeach, το SmartOliveGrove, το PoliRural κλπ.

Κατά τη διάρκεια της ‘Εκθεσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις που απαντούν σε βασικά ερωτήματα των αγροτών σχετικά με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, τις εξελίξεις στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του συστήματος Ευφυούς Γεωργίας gaiasense, την αξιοποίηση δορυφορικών τεχνολογιών και δεδομένων στο χώρο της γεωργίας, καθώς και τις ευκαιρίες που προσφέρονται μέσα από τα Προγράμματα Προβολής & Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων.

Σας περιμένουμε στο Περίπτερο 2 (Όροφος), Stand 34 & 36.

 

Πρόγραμμα παρουσιάσεων

Παρασκευή 31/1 

12.00 – 12.30     Η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) μετά το 2020

12.30 – 12.45      Σύστημα Ευφυούς Γεωργίας gaiasense: Εργαλείο ανάπτυξης της ψηφιακής Αγροτικής Συμβουλευτικής

12.45 – 13.00      Οι δορυφόροι στην υπηρεσία της γεωργίας

 

Σάββατο 1/2

12.00 – 12.30     Εξελίξεις στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)

12.30 – 13.00     Προβολή & Προώθηση Αγροτικών Προϊόντων