Εταιρικά νέα ◦ 02—09—2019
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC συμμετέχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Εταιρικά νέα ◦ 02—09—2019

Η NEUROPUBLIC θα συμμετάσχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 και 15 Σεπτεμβρίου 2019. Πρόκειται για τη συνέχεια της περσινής συμμετοχής της εταιρείας στην έκθεση, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Με κεντρικό μήνυμα «Οραματιστήκαμε τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα, το όραμα γίνεται πράξη», η NEUROPUBLIC περιμένει τους επισκέπτες της έκθεσης στο Stand 46 στο Περίπτερο 15 της Έκθεσης (ισόγειο).

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Stand, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της NEUROPUBLIC για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense και για άλλες καινοτομίες της, και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες μέσα από το οπτικοακουστικό και έντυπο ενημερωτικό υλικό που θα είναι διαθέσιμο στο χώρο.

 

Ειδικά όσον αφορά στο gaiasense, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να συζητήσουν σχετικά με τις τεχνολογίες που αξιοποιεί το σύστημα, τις καλλιέργειες και τις περιοχές που υποστηρίζονται από αυτό, καθώς και για το πλάνο επέκτασης του δικτύου στην Ελλάδα και το εξωτερικό στο προσεχές διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα «Ευφυή συστήματα για ευφυή ανάπτυξη» και όλες τις καινοτόμες λύσεις της NEUROPUBLIC, σας περιμένουμε στο Stand 46 του Περιπτέρου 15 (ισόγειο) της ΔΕΘ.