Εταιρικά νέα ◦ 11—05—2023
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με σύμμαχο την καινοτομία, η NEUROPUBLIC στην έκθεση BEYOND 2023

Εταιρικά νέα ◦ 11—05—2023

Τα τελευταία δύο χρόνια, η έκθεση BEYOND έχει κατορθώσει να αποτελεί μια διεθνή πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών, απόψεων και προτάσεων σε σχέση με την 4η βιομηχανική επανάσταση και την ενδυνάμωση της ταυτότητας των εταιρειών του κλάδου της τεχνολογίας σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και αναπτυσσόμενη αγορά.

Φέτος, η 3η διοργάνωσή της που θα διεξαχθεί στις 24-26 Μαΐου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO της συμπρωτεύουσας, σκοπεύει να συγκεντρώσει για ακόμη μια φορά σημαντικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κορυφαίους εκπροσώπους της πολιτικής και της τεχνολογίας, καθώς και στελέχη φορέων προκειμένου να παρουσιάσουν τα τελευταία προϊόντα, ιδέες και προτάσεις, να συζητήσουν τον αντίκτυπο και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και την περιοχή MENA, και να επιταχύνουν τις εξελίξεις στην καθημερινή μας ζωή και στον επιχειρηματικό τομέα.

Στο επίκεντρο της έκθεσης, όπως άλλωστε και κάθε άλλη χρονιά, βρίσκεται η σχέση της τεχνολογίας με τον άνθρωπο. Σε αυτό το πλαίσιο, η NEUROPUBLIC που πρωταγωνιστεί στον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό της χώρας, προωθώντας τις «έξυπνες» πόλεις, πρωτοστατώντας στην ευφυή γεωργία και διευκολύνοντας την καθημερινότητα του Πολίτη, θα δώσει το «παρών» στο Περίπτερο 13 / Stand C30 όπου θα παρουσιάσει όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα της που ανοίγουν το δρόμο προς την επόμενη ημέρα της ψηφιοποίησης.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης που θα περάσουν από το περίπτερο της εταιρείας, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα NPolis που επικεντρώνονται στην ουσιαστική υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense και την εφαρμογή για κινητά gaiasense app που έχουν ως στόχο τη βελτιστοποίηση του πρωτογενή τομέα και της αγροδιατροφής, γενικότερα.

Παράλληλα, τα στελέχη της NEUROPUBLIC θα λάβουν μέρος στο Global Agripreneurs Summit, τις εκδηλώσεις που αφορούν στην ευφυή γεωργία και στην αγροδιατροφή που θα διοργανώσουν στο πλαίσιο της BEYOND διεθνείς φορείς, όπου και θα αναλύσουν σε βάθος τις σύγχρονες προκλήσεις και το ρόλο της τεχνολογίας στην επόμενη ημέρα της αγροτικής οικονομίας.

Την ίδια στιγμή, σημαντική θα είναι και η παρουσία της εταιρείας σε ημερίδες σχετικές με τις καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ΟΤΑ, που θα λειτουργήσουν ως πλατφόρμα για έναν ανοιχτό περιφερειακό οικονομικό, πολιτικό και ψηφιακό διάλογο.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 12.00, ο Ιωάννης Μαυρουδής, ιδρυτικό στέλεχος και Εντεταλμένος Σύμβουλος της NEUROPUBLIC, θα συμμετάσχει σε παράλληλη εκδήλωση με θέμα «Καινοτομία για Βιώσιμες Πόλεις: ο Ρόλος της Ψηφιακής Μετάβασης και των Έξυπνων Τεχνολογιών», όπου θα τοποθετηθεί σχετικά με έργα που έχει αναπτύξει η εταιρεία σε Δήμους της χώρας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ψηφιακός μετασχηματισμός στην ελληνική πραγματικότητα.

Η φετινή BEYOND θα αναπτυχθεί σε τέσσερις θεματικούς πυλώνες: Intelligent Solutions, Sustainable Technology, Disruptive Innovation, Inclusive Future (Ευφυείς Λύσεις, Βιώσιμη Τεχνολογία, Ανατρεπτική Καινοτομία, Μέλλον χωρίς αποκλεισμούς), ενώ στις τρεις ημέρες που θα διαρκέσει θα συζητηθούν προτάσεις και λύσεις για έναν πιο βιώσιμο, προσβάσιμο και δίκαιο κόσμο. Φιλοδοξία της, να γίνει πιο εξωστρεφής, να επεκτείνει το δίκτυο συνομιλητών της και να θέσει την Ελλάδα και ειδικά τη Θεσσαλονίκη στο προσκήνιο της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας. Και η NEUROPUBLIC δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.