Εταιρικά νέα ◦ 05—07—2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC στα «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2017»

Εταιρικά νέα ◦ 05—07—2017

Την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 και ώρα 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία – GRANDE BRETAGNE ATHENS» στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των εταιρειών που επιλέχθηκαν στα πλαίσια του θεσμού Diamonds of the Greek Economy 2017.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκατοντάδες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας, στους οποίους απονεμήθηκαν και φέτος οι καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy, ως επιβράβευση της υγιούς επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Η εταιρεία NEUROPUBLIC AE συμμετείχε στην εκδήλωση καθώς είχε συμπεριληφθεί μέσα στις 300 πρώτες εταιρείες του οδηγού Diamonds of the Greek Economy 2017 και έλαβε το σχετικό πιστοποιητικό.

H εκδήλωση, τελείται υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και αποτελεί την επιβράβευση αριστείας για επιχειρήσεις της χώρας. Οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις των εταιρειών γίνονται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων μεταξύ των οποίων είναι και οι: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, κλπ. μέσα από αξιολόγηση 17000 ελληνικών επιχειρήσεων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέλη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι και μέλη εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών, καθώς επίσης και μέλη οργανισμών και φορέων του δημοσίου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.