Εταιρικά νέα ◦ 19—10—2021
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι καινοτόμες λύσεις της NEUROPUBLIC «ταξίδεψαν» στη Θεσσαλονίκη και την έκθεση BEYOND 4.0

Εταιρικά νέα ◦ 19—10—2021

H πρώτη διοργάνωση της BEYOND Expo 4.0, της έκθεσης που επιδιώκει να γίνει το μεγαλύτερο φόρουμ για τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία στην Ελλάδα αλλά και την νοτιοανατολική Ευρώπη, έκλεισε τις πόρτες της στις 16 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Στην ατζέντα της βρέθηκαν οι ψηφιακές τάσεις της σύγχρονης εποχής, το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη, το Internet of Things, η εικονική πραγματικότητα, οι έξυπνες πόλεις, η χρηματοοικονομική τεχνολογία, η ρομποτική, το περιβάλλον και η σχέση του με την τεχνολογία, καθώς και η ψηφιοποίηση του αγροδιατροφικού τομέα, ενώ σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αλλά και πλήθος στελεχών από επιχειρήσεις, παρόχους τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών, προμηθευτές, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια, τοπικούς φορείς, τον Δημόσιο Τομέα, αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται για την Βιομηχανία 4.0, πέρασαν τις πύλες της HELEXPO.

Στις τρεις ημέρες της διοργάνωσης, το «παρών» έδωσε με δικό της stand και η NEUROPUBLIC, η ελληνική εταιρεία Τεχνολογίας και Πληροφορικής, που πρωτοπορεί με λύσεις, συστήματα και εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένα για το Δημόσιο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την αγροτική παραγωγή. Στόχος, να συμμετάσχει στην ολοένα αυξανόμενη συζήτηση για την ψηφιακή μετάβαση της χώρας, να ανταλλάξει απόψεις με άλλες εταιρείες πληροφοριακών συστημάτων και να προβάλει καινοτόμες λύσεις που θα βοηθήσουν τους απανταχού Οργανισμούς να αυτοματοποιήσουν τις υπηρεσίες τους, να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να προσφέρουν στον Πολίτη υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του.

Σε αυτό το κλίμα και με άξονα το τρίπτυχο ψηφιοποίηση, αξιοπιστία, ευκολία, η NEUROPUBLIC συμμετείχε και στο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, το οποίο περιλάμβανε ομιλίες από διεθνείς και Έλληνες ομιλητές, ειδικά σχεδιασμένα πάνελ, ενδιαφέροντα σεμινάρια και εργαστήρια. Συγκεκριμένα, ο Dr – Ing. Γιώργος Μαμάης, Διευθυντής Πληροφορικής και μέλος του Δ.Σ. της NEUROPUBLIC, πραγματοποίησε παρουσίαση με θέμα «Εφαρμογές για Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» και αντικείμενο την ψηφιοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών προς τους Πολίτες αλλά και τη διαμόρφωση σύγχρονων δομών για την ενίσχυση της διαφάνειας, της ασφάλειας και της φερεγγυότητας στη λειτουργία κάθε Δήμου.

Παράλληλα, οι επισκέπτες που περιηγήθηκαν στο stand της εταιρείας, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και πιο αναλυτικά τις καινοτομίες της NEUROPUBLIC και τις εφαρμογές τους, καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουν προκειμένου να βοηθήσουν Οργανισμούς και φορείς να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους.