Εταιρικά νέα ◦ 24—01—2019
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συμμετοχή της NEUROPUBLIC στην έκθεση Ζootechnia 2019 – Πρόσκληση σε εκδήλωση

Εταιρικά νέα ◦ 24—01—2019

H NEUROPUBLIC συμμετέχει, από κοινού με την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, στην 11η Zootechnia, που θα γίνει από 31 Ιανουαρίου έως και 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι επισκέπτες μπορούν να μας βρουν καθημερινά και να τους ξεναγήσουμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 – STAND 3a, από τις 10:00 έως τις 19:00 την Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή και από 10:00 έως τις 20:00 το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο στις 10:00 το πρωί έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στο πλαίσιο της Ζootechnia με θέμα:
«Ελληνική Κτηνοτροφία: Η κατάσταση σήμερα, οι προκλήσεις και οι προοπτικές του αύριο».

Θεματολογία εκδήλωσης 

Οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης επιλέχθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να εκπληρώνουν τόσο την ενημέρωση των κτηνοτρόφων αλλά και τη γνωστοποίηση των προτάσεων της εταιρείας μας μέσα από την ψηφιοποίηση του αγροτικού τομέα και την ευφυή συμβουλευτική.
Στην εκδήλωση προσκαλούνται κτηνοτρόφοι, σύμβουλοι και όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μία ανοικτή συζήτηση για την ελληνική κτηνοτροφία προκειμένου να μοιραστούν μαζί μας τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους αλλά και να ακούσουν τα σχέδια μας για το μέλλον.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης