Εταιρικά νέα ◦ 15—02—2021
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Βράβευση του gaiasense της NEUROPUBLIC στα Green Awards 2020

Εταιρικά νέα ◦ 15—02—2021

Το καινοτόμο σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense της NEUROPUBLIC απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία Green Technology Concept των Green Awards 2020. Η υποψηφιότητα της NEUROPUBLIC στον Πυλώνα 3 “Sustainable Development / Operations / Technology” του θεσμού ήταν μεταξύ αυτών που επιλέχθηκαν για βράβευση από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και αφορά στο σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense ως ένα τεχνολογικό εργαλείο για την βιώσιμη παραγωγή τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών και περιορισμών που βρίσκονται σε ισχύ αυτό το διάστημα, η φετινή διοργάνωση δεν θα συμπεριλάβει τελετή απονομής των βραβείων, αλλά ως εταιρεία είμαστε υπερήφανοι για τη διάκριση του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense στο θεσμό, ιδιαίτερα με δεδομένο τον έντονο ανταγωνισμό ανάμεσα σε σχετικά προϊόντα, διαδικασίες ανάπτυξης και υπηρεσίες οι οποίες αφορούν την “πράσινη” οικονομία.   

H Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Κωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας, Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, αναφέρει στο χαιρετιστήριο μήνυμά της: «Βιώσιμη κοινωνία είναι αυτή που πλαισιώνεται από πρωτοπόρες πράσινες τεχνολογίες εμπνευσμένους επιχειρηματίες και καινοτόμες startup επιχειρήσεις. Η κυκλική οικονομία στηρίζεται στα λαμπρά μυαλά πίσω από τα πράσινα επιτεύγματα που είναι οι ήρωες του σήμερα και τους αξίζει μια θέση στο προσκήνιο. Γι’ αυτό και τα Green Awards γιορτάζουν παρουσιάζοντας τις πιο καινοτόμες πράσινες σκέψεις, συντονιστές, μέντορες, στοχαστές πίσω από όλα τα πράσινα αυτά επιτεύγματα και eco living στη χώρα μας. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες εσάς που συμμετείχατε στην ευγενή άμυλα του συναγωνισμού των Green Awards. Σε μια χρονιά που κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει». 

Περισσότερες πληροφορίες για τον θεσμό των βραβείων Green Awards, που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS για πρώτη χρονιά στην Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.greenawards.gr.