Εταιρικά νέα ◦ 20—12—2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της NEUROPUBLIC για τα παιδιά

Εταιρικά νέα ◦ 20—12—2017

Η NEUROPUBLIC οργάνωσε για τα παιδιά των εργαζομένων της Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο κτήριο της εταιρείας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 30 παιδιά με τους γονείς τους. Τα παιδιά υποδέχτηκαν φιγούρες των Χριστουγέννων, όπως ο Rudolph o τάρανδος και ομάδα ξωτικών που ανέλαβαν τα πρώτα παιχνίδια και τις κατασκευές με μπαλόνια.

rudolf

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν σε ήρωες κάνοντας face – paintingnick the magician, να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια, να συμμετέχουν στα μαγικά κόλπα του Νίκου του Μάγου…nick the magician και να διασκεδάσουν με την παράσταση silent comedy από τον ALEX DE PARIS που ήτανalex de paris ο guest star της εκδήλωσης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις αλμυρές και γλυκές γευστικές προτάσεις γνωστού catering. Στο τέλος της παράστασης ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και όλοι ευχήθηκαν να ξανασυναντηθούν σε ένα χρόνο.santa claus giving presents